-22%
Gel reparator după plajă H3 Derma+ Sun, 150ml

Gel reparator după plajă H3 Derma+ Sun, 150ml

30,99 Lei

Economisești 22%

23,99 Lei

159,93 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Gelul reparator după plajă este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV și pentru a grăbi refacerea epidermei după băile de soare. 

Asigură restabilirea stării de confort a pielii după expunerea la soare și previn degradările oxidative la nivel celular.

Tehnologia Physablock activează capacitatea proprie de apărare a pielii împotriva radicalilor liberi generaṭi de radiaṭiile UV şi reduce acțiunea enizmelor care degradează colagenul și elastina. De asemenea, reduce producția de mediatori proinflamatori în condiții de stres asupra pielii, activează enzimele antioxidante SOD și CAT, menține temperatura corpului constantă de-a lungul expunerii la soare.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Aplicați după expunerea la soare, pe pielea curată și uscată, masând cu delicatețe până la absorbția în piele.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100138374
Coșul meu
prod-10.6.1