Așternut igienic pentru pisici 8l

Așternut igienic pentru pisici 8l

48,14 Lei

14,33 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

MIAU MIAU FRESH SILICAT 8L este un așternut absorbant pentru pisici din silicat natural, cu un parfum floral subtil. AVANTAJE: Absoarbe lichidul. Milioane de pori microscopici din fiecare granulă de silicat Miau Miau absorb lichidul întocmai că un burete, reținând bacteriile și impuritățile. Nu se lipește.

Datorită mărimii și formei speciale, granulele de silicat Miau Miau nu se lipesc pe blană sau pe lăbuțele pisicii. Captează mirosul. Mirosurile neplăcute sunt captate eficient, iar aerul din împrejurimi este menținut curat. Nu produce praf. Așternutul igienic din silicat Miau Miau nu produce praf și nu irita, în acest fel, ochii și nasul pisicii.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Umpleți litiera pisicii cu un strat de 3.5-4cm de silicat Miau Miau Fresh. Așezați litiera într-un loc uscat și aerisit. Îndepărtați excrementele zilnic pentru a păstra litiera curata. Completați cu silicat nou, atunci când stratul din litieră scade.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineChina
Nume producatorPET FACTORY SRL
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100141972
Coșul meu
prod-10.2.7