Profită acum
Pastă de măsline negre cu brânză feta 170g
Pastă de măsline negre cu brânză feta 170g
Pastă de măsline negre cu brânză feta 170g
Pastă de măsline negre cu brânză feta 170g

Pastă de măsline negre cu brânză feta 170g

24,99 Lei

147,00 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Produs realizat din măsline fine, din soiurile Kalamon și Halkidiki, cu adaos de ulei de măsline extravirgin, brânză feta și condimente.

FAMILIA LYRAKIS a fost fondată în 1975 în satul Sissi de pe coasta de nord a Cretei, ca fiind în primă fază un atelier de ulei de măsline.

De-a lungul anilor aceștia au crescut, iar acum ei dețin în portofoliu produse cretane de înaltă calitate cum ar fi tartinabile, măsline, cu o mare valoare nutritivă, care au la bază ulei de măsline extra virgin.

Produsele FAMILIA LYRAKIS sunt verificate în fiecare etapă a procesului, astfel încât oferă iubitorilor de măsline și ulei de măsline produse de calitate.

Produsele din gama FAMILIA LYRAKIS înseamnă respect și loialitate față de pământul cretan, expertiză în producție dezvoltată de-a lungul mai multor generații, dar și certificate ce sunt în conformitate cu standardele și reglementările internaționale. 


Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Provenienta

Website producatorhttps://lyrakisfamily.gr/products/olive-paste/olive-paste/
OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100143038
Coșul meu
prod-10.6.1