Sucitor silicon 47cm Simona Pope
Sucitor silicon 47cm Simona Pope

Sucitor silicon 47cm Simona Pope

41,29 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Material: silicon antiaderent+ mânere din plastic. Fabricate din 100% material calificat pentru alimente, nu interacționează chimic cu alimentele, nu le schimbă gustul sau textura. Este ușor de depozitat și curățat.

Simona Pope este o artistă, ce și-a concentrat atenția pe latura estetică în cofetărie, iar pictura și desenul sunt două pasiuni conexe ce o ajută să își dezvolte constant imaginația. O fire ambițioasă și perfecționistă, ea a avut rezultate remarcabile în domeniul cofetăriei într-un timp foarte scurt, câștigând două medalii, argint și bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Nume producatorNetwork One Distribution SRL
OrigineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100143373
Coșul meu
prod-10.6.1