Mici producători
Salam vegan afumat 220g
Salam vegan afumat 220g
Salam vegan afumat 220g

Salam vegan afumat 220g

17,99 Lei

81,77 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Un aliment hrănitor și sănătos, cu ingrediente exclusiv vegane, de cea mai bună calitate. Alături de niște chifle pufoase și legumele tale preferate, reprezintă un mic dejun hrănitor și energizant.

Gustul fin și curat al acestui aliment se datorează condimentelor clasice de boia iute, usturoi și piper. Salamul este afumat în celula de afumare cu așchii de lemn de fag BIO 4+.

Aivia este un brand românesc brevetat în domeniul produselor vegane.

Aivia a luat naștere din dorința de a oferi produse vegane atât persoanelor care doresc să adopte o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.

Produsele vegane Aivia sunt fabricate în propria lor fabrică în care dezvoltă în mod exclusiv alimente vegane, în concordanță cu valoriile și principiile asumate, pe bază nutritivă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Produsul se consumă ca atare, nu necesită fierbere, prăjire sau alte tratamente termice. Se recomandă a fi folosit ca ingredient în alte reţete culinare, putând să fie fiert sau prăjit. Membrană necomestibilă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2C și 4°C.

Beneficii produs

Bogat în proteine, fără adaos de zahăr, cu ingrediente naturale (fără organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianti, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum.).

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100144345
Coșul meu
prod-8.3.5