Ceai de mușețel Premium 20 plicuri x 1.5g
Ceai de mușețel Premium 20 plicuri x 1.5g
Ceai de mușețel Premium 20 plicuri x 1.5g
Ceai de mușețel Premium 20 plicuri x 1.5g

Ceai de mușețel Premium 20 plicuri x 1.5g

16,99 Lei

566,33 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Teekanne produce ceaiuri încă din 1882, având o istorie și o experiență de peste 130 ani. Aflată în Top 5 în rândul jucătorilor mondiali, compania Teekanne produce ceaiuri premium din plante, 100% naturale și de o calitate excepțională.

Gama de produse include nenumărate sortimente, pentru toate gusturile și ocaziile, fiecare cutie conținând pliculețe ambalate individual.

Acest amestec este o infuzie încântătoare și relaxantă, cu un gust delicat, floral. Umplute cu uleiuri esențiale, florile de mușețel sunt una dintre cele mai populare plante din Europa și sunt cunoscute în special pentru proprietățile lor calmante, făcând din această infuzie o băutură ideală mai ales seara.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineAustria
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100145197
Coșul meu
prod-10.3.2