-25%
Vin roșu sec Pinot Noir, 14%, 0.75l

Vin roșu sec Pinot Noir, 14%, 0.75l

315,14 Lei

Economisești 25%

236,36 Lei

315,15 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Unul dintre vinurile emblematice al Castelfeder Estate. Eleganţa soiului Pinot Noir se întâlnește cu resursele unui terrorir unic. Rezultatul este irepetabil, o interpretare fascinantă a acestui soi. Prezintă note florale și de cireșe, învăluite de taninuri moi, urmate de note balsamice.

Burgum Novum, derivat din denumirea latină a satului „Neumarkt”, este locul în care a fost fondată crama, astfel este simbolul autenticității și al rădăcinilor. Din 1989, vinurile de top ale cramei sunt cunoscute cu acest nume și sunt rezultatul muncii manuale precise în podgorie, dar mai ales al vinificării tradiționale în pivniță.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 10-18°C.

Provenienta

OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100147946
Coșul meu
prod-10.6.1