Biscuiți cu cereale integrale și ciocolată neagră 114g
Biscuiți cu cereale integrale și ciocolată neagră 114g
Biscuiți cu cereale integrale și ciocolată neagră 114g

Biscuiți cu cereale integrale și ciocolată neagră 114g

4,59 Lei

40,26 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Biscuiții Dare cu cereale integrale sunt perfecți pentru un mic dejun pe fugă, dar sănătos și consistent sau pentru o gustare alături de ceai, cafea sau un iaurt cu fructe, ca să îți începi ziua cu energie!

Cu textura ușor sfărâmicioasă, aroma originală și gustul desăvârșit, Dare cu cereale integrale vor deveni rapid biscuiții favoriți!

Biscuiții Dare bogați în cereale integrale sunt o sursă de fibre, reprezentând o alegere hrănitoare, pentru că oferă carbohidrați cu eliberare lentă din cereale sănătoase pentru a vă alimenta organismul cu energie.

Biscuiții Dare vin în mai multe variante: simpli, cu ciocolată neagră sau cu lapte sau sandwich cu creme delicioase de lapte sau cacao.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros. Nu depozitați în frigider, păstrați departe de sursele de căldură, miros și umiditate.

Provenienta

Tara de origineTurcia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100150068
Coșul meu
prod-10.6.0