Primul
preț
Lichior vișine 16% alc. 0.5l
Lichior vișine 16% alc. 0.5l
Lichior vișine 16% alc. 0.5l

Lichior vișine 16% alc. 0.5l

20,29 Lei

40,58 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Lichiorul de vișine Vox Maris este obținut prin îmbinarea rețetei tradiționale cu tehnologia avansată.

Păstrând tradiţia, Vox Maris oferă acelaşi gust desăvârşit de fiecare dată. Este alegerea ideală pentru cei care apreciază băuturile româneşti.


Alcoprod este o companie românească producătoare de băuturi alcoolice, cu un portofoliu bogat. Alcoprod deține brandul Vox Maris, cunoscut pentru gama de băuturi tradiționale românești, precum afinată sau vișinată, dar și pentru gama diversă de lichioruri cu arome deosebite (mentă, ciocolată, whisky sau vișine). De asemenea, Alcoprod este și producătorul ginului Squire. În portofoliul brandului se regăsește și Alcool etilic de origine agricolă din cereale (70% sau 96%), alcool de calitate, un ingredient esențial pentru prepararea băuturilor tradiționale românești.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Loc uscat și răcoros.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100153473
Coșul meu
prod-10.2.4