-27%
Bere blondă butoi 5l
Bere blondă butoi 5l

Bere blondă butoi 5l

82,59 Lei

Economisești 27%

59,90 Lei

11,98 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Produsă din boabe întregi de hamei, Saaz, malț moravian și apă naturală, în Budweis, de către Budweis Budvar, deținută de republica Cehă.

Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană.

În 1265, Regele Ottokar al II-lea, al Boemiei a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere.

La un moment dat, berăria din oraș a fost producător recunoscut al Sfântului Imperiu Roman. Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia, iar până în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial și naționalizarea fabricii.

În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

În 2020 producătorul european a adus o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil.

Noul design aduce și o referință clară la ingredientele locale din Budvar: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se depozita la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineRepublica Cehă
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100154293
Coșul meu
prod-10.6.0