Măsline verzi fără sâmburi cu ardei iute și ierburi 70g
Măsline verzi fără sâmburi cu ardei iute și ierburi 70g

Măsline verzi fără sâmburi cu ardei iute și ierburi 70g

7,35 Lei

105,00 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Măsline verzi fără sâmburi cu ardei iute și ierburi 70g.

O gustare rapidă din mers, plină de aromă și bunătate. Aceste pachete de 70 g sunt o opțiune sănătoasă și vin într-o gamă largă de soiuri și arome de măsline. Ambalajul din folie elimină nevoia de orice lichid, făcându-le astfel ușor de consumat direct din ambalaj.

Konstantopoulos S.A. „Olymp” este un important exportator mondial de măsline de masă grecești și ulei de măsline extravirgin, cu o experiență de peste 60 de ani. 

Angajându-se în strânsă cooperare cu peste 5.000 de producători selectați din toată Grecia, se aprovizionează cu cele mai bune soiuri de măsline și le procesează într-o gamă largă de stiluri și forme pentru a oferi clienților lor o alegere excepțională. 

Toate soiurile de măsline de masă sunt culese manual cu grijă, livrând doar cele mai bune soiuri de măsline, de la câmpurile Greciei până la mesele oamenilor.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la o temperatură cuprinsă între 0-24°C.

Provenienta

Nume producatorKONSTANTOPOULOS
OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100154799
Coșul meu
prod-10.6.0