Sos barbeque cu piper afumat 235ml
Sos barbeque cu piper afumat 235ml

Sos barbeque cu piper afumat 235ml

19,48 Lei

75,80 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ardeiul gras din America de Sud și usturoiul negru din Asia trebuie să-și găsească mai întăi drumul unul spre celălalt. Răbdarea este apoi răsplătită cu un gust inconfundabil, ușor dulce, tocmai bun de adăugat la friptura rumenită.
Cu o istorie de aproape 300 de ani. Unul dintre principalele secrete ale succesului este standardul Kuhne de înaltă calitate. Sunt folosite doar cele mai bune ingrediente din agricultura controlată. În plus, sunt rețetele unice care alcătuiesc gustul tipic Kühne fin-picant. Indiferent că vorbim despre ardeii culeși manual, varza proaspăt recoltată, dressing-urile  cremoase sau oțetul produs organic - sunt folosite doar cele mai bune ingrediente pentru un gust desăvârșit!

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

OrigineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100156620
Coșul meu
prod-10.6.1