

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Concepută după o rețetă unică elvețiană, tilistul este o brânză fermentată semi-tare, produsă din lapte de vacă, pasteurizat. Supus procesului de sărare umedă timp de 48 ore și menținut în condiții specifice de maturare pe o perioadă în medie de 6 luni, transformă orice masă într-un adevărat festin.
Este o delicatesă îndrăgită de iubitorii brânzeturilor fine.
Povestea Milkom este scrisă încă din 1994. Este povestea celor doi tineri antreprenori Paul și Adrian care și-au dorit să găsească o modalitate prin care să pună în valoare bogăția florei spontane a Carpaților de Curbură și să cinstească munca simplă a micilor gospodari.
Aroma de lapte pur și iarbă proaspătă se regăsește în fiecare produs procesat de ei. Sunt exact așa cum trebuie ele să fie: cu gust bogat de țară, fără conservanți sau aditivi, sunt pur și simplu lactate de la văcuțe răsfățate.
Lactate de calitate superioară, obținute de la animalele crescute în voie, ce pasc libere pe pășunile din Întorsura Buzăului.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Website producator | https://www.milkcom.ro |
Origine | România |