Biscuiți eco pentru dinți cu ulei esențial de portocală, 8+ luni, 120g
Biscuiți eco pentru dinți cu ulei esențial de portocală, 8+ luni, 120g

Biscuiți eco pentru dinți cu ulei esențial de portocală, 8+ luni, 120g

17,85 Lei

148,75 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pentru ca bebelușul să poată ronțăi biscuiții BABYBIO, acesta trebuia să îndeplinească următoarele condiții: are deja doi dinți, poate să mănânce o bucată de pâine, poate să mănânce mâncare cu bucăți mici, stă singur în fund în scaunul special.

Pentru siguranța sa, bebelușul va consuma biscuiții Babybio doar sub supravegherea atentă a unui adult și în poziția stabilă de stat în șezut.

De la 8 luni - Doar sfărâmați.

În bol: Fărâmițați 1 sau 2 biscuiți în 150 ml de lapte de continuare cald sau rece. Așteptați 1 minut. Sfărâmați bine cu lingura până ce biscuitele s-a dizolvat complet.

În biberon: Fărâmițați 1 biscuite în biberonul cu lapte de continuare călduț. Așteptați 1 minut. Agitați bine până ce biscuitele s-a dizolvat complet.

De la 10 luni - Se vor mesteca doar dacă bebelușul este pregătit.

Biscuiții Babybio au o formă și mărime special concepute pentru ca aceștia să poată fi consumați în etapa de erupție dentară.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în poziție verticală, la loc răcoros și ferit de lumină.

Provenienta

OrigineFranţa
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100157229
Coșul meu
prod-10.6.0