Gel împotriva gândacilor TX3, seringă 5g
Gel împotriva gândacilor TX3, seringă 5g
Gel împotriva gândacilor TX3, seringă 5g

Gel împotriva gândacilor TX3, seringă 5g

28,59 Lei

28,59 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Aroxol TX3 seringă cu gel este un insecticid momeală inovator, sub formă de gel fluorescent, gata de utilizare, pentru combaterea rapidă a principalelor specii de gândaci (Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa) de ambele sexe și în toate stadiile de dezvoltare (nimfe și aduși). 

Momeala conține substanțe atractive și hrănitoare al căror echilibru în formulă, o fac extrem de gustoasă pentru speciile de gândaci menționate mai sus, cauzând o mortalitate crecută încă din primele 24 ore de la aplicare.

Aroxol TX3 gel combate infestarea într-o săptămână de la aplicare.

Culoarea deschisă și neutră a TX3 gel permite aplicări discrete, iar markerul fluorescent conținut de acesta permite evidențierea picăturilor de gel la iluminarea cu lumină ultravioletă. 

Așadar, fluorescența, permite controale rapide, identificarea rapidă a reziduurilor, curățarea direcționată și urmărirea insectelor moarte (în special a celor de mărimi mari) în zonele de aplicare, incluziv în cele mai ascunse. 

TX3 gel se aplică ușor datorită adezivității puternice: nu curge, chiar dacă este aplicat pe suprafețe verticale. În plus, rămane moale pentru o perioada lungă de timp, asigurând un efect rezidual până la 3 luni de la aplicare. 

TX3 gel conține un agent amar care îl face respingător pentru oameni sau animale de companie.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100157307
Coșul meu
prod-10.6.1