-20%
Pastă fluo momeală împotriva rozătoarelor 150g
Pastă fluo momeală împotriva rozătoarelor 150g

Pastă fluo momeală împotriva rozătoarelor 150g

14,99 Lei

Economisești 20%

11,99 Lei

11,99 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Broditec P-29F este o momeală rodenticidă, gata pregătită, sub formă de pastă în plicuri de 15g pentru combaterea șoarecilor de casă și a șobolanilor bruni în toate etapele de dezvoltare, ce conține un component foarte puternic: brodifacoum, o singură doză, substanță activă anticoagulantă de generația a doua.

Datorită modului sau de acțiune, moartea rozătoarelor se produce fără a trezi suspiciuni altor membri ai coloniei asupra momelii. Rodenticidul Broditec P-29F prezintă următoarele caracteristici inovatoare:

- Tehnologia Fluo-NP: datorită tehnologiei pigmentului fluorescent, momeala poate fi ușor identificată chiar și în condiții de lumină slabă, dacă este iluminată cu o lampă UV. Când momeala este consumată de rozătoare, formula fluorescentă face fecalele rozătoarelor vizibile sub lumina ultravioletă, acest lucru oferind oportunitatea de a monitoriza activitatea rozătoarelor. 

- Pasta Plus: o formulă ce combină un amestec bine echilibrat din componente de origine alimentară, cum ar fi laptele praf, zahărul și grăsimile îmbogățite cu cereale, în special gustoase pentru speciile de rozătoare menționate mai sus. Broditec P-29F conţine un agent respingător (denatonium benzoate) pentru a preveni consumul de către oameni.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100157308
Coșul meu
prod-10.2.2