Spirulină, pulbere ecologică pură, 125g
Spirulină, pulbere ecologică pură, 125g
Spirulină, pulbere ecologică pură, 125g

Spirulină, pulbere ecologică pură, 125g

34,87 Lei

278,96 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Spirulina este o algă ce conține aproximativ 60% proteină completă (toți aminoacizii esențiali), concentrații ridicate de betacaroteni (provitamină A) și vitaminele B1, B2, B3, B6 și B9 (acid folic), vitaminele C, D, E și minerale esențiale.

Produs raw, vegan, neiradiat, fără OMG, fără lactoză, fără conservanți, fără grăsimi trans, fără metale grele, indice glicemic scăzut, fără gluten, ambalat într-o fabrică ce nu procesează gluten.

De asemenea, nu conține urme de alergeni precum: nuci, alune, susan, soia, lupin, muștar, țelină, lapte, ou sau gluten.

Produsul respectă standardele riguroase de Agricultură Ecologică ale Uniunii Europene și nu a fost iradiat. Testat fizico-chimic împotriva pesticidelor, metalelor grele și substanțelor contaminante.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Adaugă spirulină în smoothie, iaurt, shake-ul proteic, lapte vegetal sau în sucuri de fructe. Amestecă bine până la omogenizare, de preferat în blender.

De asemenea, o poți adaugă în supe (gazpacho), salate, muesli sau prăjituri.

Doză de servire: Pentru femei (50-70kg) sunt recomandate aproximativ 4-5g (o linguriță rasă) pe zi, iar pentru bărbați (70-120kg) sunt recomandate 5-10g (1-2 lingurițe rase) pe zi.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Beneficii produs

• Spirulina este un energizant natural, care crește tonusul și energia organismului, ajutând organismul să-și păstreze o greutate optimă.

• Spirulina contribuie la sporirea tonusului și vitalității, combătând oboseală.

• Ajută la controlarea greutății corporale și ajută pierderea în greutate, având rol în prevenirea descompunerii amidonului care trece prin intestine și stimulează activitatea acestei părți a tubului digestiv.

Provenienta

Tara de origineSpania
Website producatorhttps://www.republicabio.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100158186
Coșul meu
prod-10.6.0