
- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cafea de specialitate boabe, single origin. Prezintă arome de curmale, coacăze roșii, coniac, ciocolată neagră și alune.
La Borbonera este o zonă și un concept special situat în Sectorul 6 din Finca El Salvador aflată pe partea de nord a Cerro El Aguila (Dealul Vulturului), Lanțul Munților Apaneca-Lamatepec, Departamentul Santa Ana, Vestul El Salvadorului.
Soiul: Borbonera este denumirea aleasă de familia Ruffatti pentru copacii bătrâni din soiul Bourbon, care au observat că aceștia oferă arome mai complexe.
Metoda de procesare: „120N” înseamnă că cireșele au fost macerate timp de 120 de ore, punând cireșele proaspăt culese în condiții de oxigen scăzut și lăsându-le cu greutatea proprie să macereze, eliberând puțin suc și agitându-le pentru un proces cât mai uniform. După 5 zile (120 de ore) cireșele macerate se trec la uscat pe paturi înălțate și se procesează ca natural.
Sloane se definește prin excelență, cunoștințe și pasiune.
Comercializează doar cafea de cea mai înaltă calitate, procesată corect și curat, provenită de la fermieri ecologici.
Stilul de prăjire al cafelei se concentrează pe lotul de cafea, pentru a profita de toate aromele profilului său unic.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | https://www.sloanecoffee.com/cafea |