Hrană umedă pentru câini adulți, cu vită, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu vită, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu vită, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu vită, 800g

Hrană umedă pentru câini adulți, cu vită, 800g

20,89 Lei

26,11 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Hrana umedă pentru câini Petkult Adult cu vită este destinată tuturor raselor de câini adulți cărora le asigură o nutriție completă, perfect adaptată necesităților specifice vârstei adulte.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii produs

- Ingrediente naturale ce țin cont de cerințele alimentare ale câinilor. Conținutul crescut de carne și organe (67%) furnizează toți nutrienții esențiali alimentației animalelor carnivore.

- Sprijină dezvoltarea masei musculare și menținerea greutății corporale. Carnea de vită conține creatină și carnitină, aminoacizi implicați în dezvoltarea mușchilor cărora le asigură energia necesară creșterii și funcționalității.

- Previne anemia, carnea de vită și organele (ficatul) au un conținut ridicat în fier, mineral implicat în formarea globulelor roșii.

- Ulei din semințe de in - sursă naturală de Omega 3, acizi grași esențiali cu acțiune antiinflamatoare, cardioprotectoare și de reducere a grăsimilor din sânge.

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100162370
Coșul meu
prod-10.3.2