Ulei măsline extravirgin Limited Edition 700ml
Ulei măsline extravirgin Limited Edition 700ml
Ulei măsline extravirgin Limited Edition 700ml

Ulei măsline extravirgin Limited Edition 700ml

156,53 Lei

223,61 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ulei de măsline extravirgin Limited Edition 700ml.

Ulei de măsline extravirgin SITIA DOP (doar 0.2 aciditate) este renumit pentru caracteristicile sale unice derivate din cea mai bună combinație de caracteristici climatice și varietale. 

Aromat complet, echilibrat și fructat, cu o aciditate extrem de scăzută, Uleiul de măsline extravirgin SITIA (DOP) din Creta Grecia este gata să satisfacă cele mai înalte cerințe gastronomice.

„CRITIDA” are cinci generații de experiență pentru a produce ulei de măsline extravirgin cretan și ulei de măsline extravirgin organic cretan.

Compania a prins contur  în 1998 în Heraklion, Creta, când o familie ambițioasă, harnică, dar și cu multe cunoștințe în domeniu s-a decis că vrea să standardizeze și să comercializeze uleiul de măsline.

Pe lângă cele două tipuri de ulei, compania comercializeză și măsline standardizate, pastă de măsline, măsline grecești de masă, dar și produse culinare Delicatessen, care combină uleiul de măsline extravirgin cu ierburile tradiționale cretane.

„CRITIDA” a fost certificată de DIO pentru standardizarea și comercializarea uleiului de măsline ecologic din 1999 și a fost premiată de mai multe ori pentru produsele sale de organizații interne și internaționale.Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163243
Coșul meu
prod-10.0.7