Fierbător instant Heinner PF-47, 1.5l
Fierbător instant Heinner PF-47, 1.5l

Fierbător instant Heinner PF-47, 1.5l

61,99 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Fierbător Heinner Instant-47, din plastic, cu filtru detașabil și lavabil, bază rotativă 360 grade, auto-oprire, rezistență acoperită, buton ON/OFF.

Capacitate: 1.5l.

Putere: 2200W.

Cu o capacitate de 1.5 litri, fierbătorul Heinner PF-47 este numai bun pentru a-ți prepară ceaiul sau cafeaua de dimineață și perfect atunci când ai nevoie să prepari băuturi pentru întreagă familie sau pentru musafiri.

Bază rotativă 360 grade 

Aparatul are o bază rotativă 360° care îți permite să poziționezi recipientul din orice direcție și să îl manevrezi cu ușurință atât cu mâna dreapta, cât și cu mâna stânga. 

Auto-oprire 

Prin sistemul cu auto-oprire, în momentul în care apa atinge temperatura de fiebere, aparatul se oprește automat. 

Rezistență din inox 

Rezistența fierbatorului este și ea realizată din inox, asigurând o fierbere rapidă și curățare facilă, dar și o durată de viață mai îndelungată a aparatului.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163335
Coșul meu
prod-10.2.2