- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Specialitate crud-uscată, din carne de porc proaspătă, din fermă proprie, zvântată și afumată cu fum natural din lemn de fag, pieptul de porc crud-uscat îți va răsfăța simțurile cu aroma lui inconfundabilă.
Ingrediente locale și tehnici de preparare actuale. Obiceiuri moștenite de la crescătorii de animale de pe colinele Transilvaniei și produse care ajung în toate zonele țării. Gust românesc și recunoaștere internațională.
La ferma proprie din Șercaia creștem animalele în cele mai moderne condiții, pe pășuni nealterate. Aici le hrănim cu cereale pe care le achiziționăm și le cultivăm, și cu nutrețuri pe care le facem noi! Hrănirea și bunăstarea animalelor face parte din misiunea Sergiana. La fel și păstrarea valorilor din Ţara Bârsei şi Țara Făgăraşului, unde am învățat că pentru a avea animale bune trebuie să ai grijă de ele, să te pricepi şi să munceşti mult. Prin urmare, ne-am angajat să protejăm tradițiile vechiului meșteșug de măcelarie ca să oferim produse din cea mai bună calitate. Dar și să folosim rețetele de altădată pentru toți românii.
Gustul Sergiana pornește din comunitățile în care ne-am născut și pe care vrem să le creștem. Mai mult decât impactul social al afacerii noastre asupra zonei, felul în care Sergiana a prins viață este, în mare parte, din atitudinea noastră față de mâncarea bună: fiecare bucată de carne are rostul ei, și, cel mai important, trebuie gătită curat.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |