Mici producători
Sirop de aronia 0.33l
Sirop de aronia 0.33l
Sirop de aronia 0.33l
Sirop de aronia 0.33l

Sirop de aronia 0.33l

15,33 Lei

7,67 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Fructele de aronia sunt fructe de pădure cu efect tonic general ce cresc vitalitatea și au multiple proprietăți benefice pentru sănătate.

În fructele proaspete se găsesc: antociani, substanțe tanante, vitaminele C, E, zaharuri etc. Fructele de aronia conțin de 15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele. 

Produs nepasteurizat, realizat după o rețetă tradițională. 

Ferma Tudor este o afacere de familie, dedicată producției și distribuției de mâncăruri, dulcețuri și siropuri tradiționale, realizate exclusiv din fructe și legume naturale, fără coloranți sau conservanți, folosind rețete și tehnici tradiționale.

Fructele și legumele provin din plantații proprii și de la fermieri locali din zona Buzăului, pentru a asigura calitatea produselor și pentru a susține micii producători.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163643
Coșul meu
prod-10.0.7