Aparat de făcut gofre HWF-1000CR
Aparat de făcut gofre HWF-1000CR
Aparat de făcut gofre HWF-1000CR
Aparat de făcut gofre HWF-1000CR

Aparat de făcut gofre HWF-1000CR

222,19 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Plăci fixe, cu înveliș antiaderent 

Plăcile fixe cu înveliș antiaderent nu permit lipirea compoziției, astfel prepararea gofrelor devine o adevărată plăcere, iar curățarea poate fi efectuată cu ușurință.

Mâner rece 

Folosește în siguranță produsul grație mânerului izolat termic, care nu permite încălzirea excesivă în timpul utilizării.

Buton pentru reglarea temperaturii

Ajustează temperatura de gătire a gofrelor în funcție de preferințele tale. Aparatul dispune de mai multe trepte de încălzire, perfecte pentru a coace gofrele pe gustul fiecăruia.

Indicatoare luminoase “ON” și “gata de folosire” 

Aparatul de făcut gofre HWF-1000CR dispune de două indicatoare LED, care te informează atunci când acesta este în funcțiune (LED roșu) și când poate fi utilizat (LED verde).

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166357
Coșul meu
prod-10.2.2