




- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Brânza maturată Aysa este o specialitate franțuzească, din lapte de vacă din fermă proprie Arkase, facută în România.
Este un produs potrivit pentru platouri de brânzeturi, o gustare sau un decor gustos, care pe lângă eleganță oferă și o experiență culinară unică.
Feliatorul de o calitate superioară este compus din set de 3 piese: suport robust din lemn de frag (O: 22cm, H: 2.5cm) cu știft verical în mijloc, planș din oțel inoxidabil, lamă (7cm), capac din plastic (15cm, H: 10cm).
O afacere de familie unicat, Arkäse este deținută de antreprenori locali – familia Rétyi.
Fabrica de brânză se află în satul Arcuș din județul Covasna, la 3 km de Sfântu Gheorghe, și a fost construită din dorința de a produce brânzeturi din lapte proaspăt local, cu tehnologie elvețiană.
Materia primă provine din ferma proprie unde există circa 200 de vaci care asigură în jur de 7.000 de litri de lapte zilnic.
Fabrica a luat naștere în mai 2022 iar marea noutate este robotul de maturat, singurul din țară.
Acest robot este capabil să învârtă și să spele 45 de brânzeturi în opt minute, practic înlocuiește 15 oameni.
Brânzeturile stau la maturat minimum 8 săptămâni, căpătând astfel un gust bogat și plin.
Produsele fabricate de Arkäse au obținut mențiunea de calitate facultativă „Produs Montan”.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Feliatorul este compus dintr-un set de 3 piese: suport robust din lemn de frag (O: 22cm, H: 2.5cm) cu știft verical în mijloc, planș din oțel inoxidabil, lamă (7cm), capac din plastic (15cm,H: 10cm).
Provenienta
Origine | România |