Crackers cu unt, brânză Roquefort & miere 60g

Crackers cu unt, brânză Roquefort & miere 60g

35,71 Lei

595,17 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

French Butter Crackers with Roquefort & Honey a fost desemnat câștigătorul premiului 2023 sofi™ New Product Award în categoria Crackers & Crispbreads.

Premiile sofi™ ale Asociației Specialty Food Association (SFA) - care sunt acordate anual din 1972 - sunt o onoare de top în industria alimentară de specialitate.

French Butter Crackers cu Roquefort și miere oferă o gustare gustoasă și gourmet. Fiecare cracker este copt în Franța în mod tradițional, folosind faimoasa brânză albastră franceză Roquefort DOP și o notă de miere pentru a sublima gustul. În rețetă se află 30% Roquefort adevărat.

Trésors Gourmands este bine cunoscută pentru biscuiții unici și gustoși.

Toate ingredientele sunt naturale, cu brânză adevărată franceză DOP și de cea mai înaltă calitate pentru a oferi un cracker irezistibil până la ultima mușcătură.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100167562
Coșul meu
prod-10.3.2