Bere blondă, doză 4x0.5l
Bere blondă, doză 4x0.5l

Bere blondă, doză 4x0.5l

22,99 Lei

+ 2 Lei+ 2 Lei
11,20 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pilsner Urquell este o bere fără compromisuri. Berea Pilsner Urquell a fost produsă pentru prima dată de Josef Groll în anul 1842. Atunci s-a născut primul Pilsner care a devenit, curând, cel mai popular stil de bere de pe planetă.

Aceasta bere este în continuare produsă în aceeași fabrică, urmând cu strictețe rețetă originală și metodele de fabricare tradiționale. Procesul de fabricare durează mai mult, dar înseamnă cu nu compromite niciodată gustul.

Pilsner Urquell este o bere aurie care surprinde cu un echilibru bun între dulce și amar.

Spuma cremoasă și densă dezvăluie prospețime, protejează aromele de oxigen, astfel încât fiecare înghițitură să aibă un gust perfect.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Păstrați berea într-un loc răcoros, ferit de lumina soarelui și îngheț.

Provenienta

Tara de origineCehia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100168617
Coșul meu
prod-8.3.5