Bere blondă Belgian IPA sticlă 0.33l
Bere blondă Belgian IPA sticlă 0.33l

Bere blondă Belgian IPA sticlă 0.33l

16,70 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
50,61 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Secretul gustului amărui subtil a lui Duvel se afla în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivată din aceeași sursă pe care a adus-o Albert Moortgat cu el din Scoția în 1918.

Duvel își datorează gustul sau sofisticat procesului unic de condiționare a berii în sticle ce are loc pe o perioadă de 90 de zile: berea este ținută 2 săptămâni în "pivnițele calde" unde are loc o a doua fermentație, după care este ținută încă 6 săptămâni în "pivnițele reci". Numai atunci când gustul final este atins, berea este gata să fie expediată și apreciată în întreagă lume.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineBelgia
Nume producatorBrouwenj DUvet Moortgal B2870
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100168843
Coșul meu
prod-10.6.0