Bere blondă doză 0.5l
Bere blondă doză 0.5l

Bere blondă doză 0.5l

4,19 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
8,38 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Savurează gustul unei beri italiene tradiționale atunci când deschizi o bere blondă Birra Moretti la sticla de 0.33 l. Preparată cu grijă printr-un procedeu inițiat în 1859, berea Birra Moretti iți delectează simțurile cu un gust unic, dar perfect echilibrat.

Aceasta bere vine într-un ambalaj de sticlă și se păstrează cel mai bine la temperaturi între 4 și 10 grade, pentru o experiență cu adevărat răcoritoare.Fiecare bere blondă Birra Moretti sticla, 0.33 l este preparată dintr-un amestec special din mai multe tipuri de hamei, care îi oferă un gust amărui inconfundabil. Încearcă rețetă tradițională a lui Luigi Moretti alaturi de preparate din bucătăria italiană și fă din următorul eveniment social o experiență memorabilă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorHeineken România S.A
Website producatorhttps://wwww.birramoretti.com
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100169099
Coșul meu
prod-10.0.6