Cidru de mure sticlă 0.33l
Cidru de mure sticlă 0.33l
Cidru de mure sticlă 0.33l

Cidru de mure sticlă 0.33l

8,49 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
25,73 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cidrul se obține din suc de mere fermentat, la care se adaugă suc de pere proaspăt, zahăr și arome naturale pentru a obține o băutură cu gust proaspăt și delicios.


Momentul perfect pentru a savura un Somersby este seara, după orele de muncă sau la apus, la petrecerile târzii, împreună cu prietenii. Gustul proaspăt și răcoritor al cidrului Somersby este cel mai bine pus în valoare atunci când se servește cu gheață.Somersby îi îndeamnă pe consumatori să fie curioși și deschiși la nou, să se bucure de momentele de relaxare împreună cu prietenii, să-și păstreze atitudinea deschisă într-o lume guvernată de stereotipuri.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Nume producatorCarlsberg Bulgaria AD
Website producatorhttps://www.somersby.ro
OrigineBulgaria
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100169154
Coșul meu
prod-10.0.7