Varză murată, tocată 1.1kg
Varză murată, tocată 1.1kg
Varză murată, tocată 1.1kg

Varză murată, tocată 1.1kg

8,99 Lei

8,17 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit

Descriere

Varza tocată murată de la Mama Nina este obținută prin fermentația naturală a verzei albe.

Varza tocată murată este un produs versatil, care poate fi folosit ca atare sau în diverse rețete, precum varza călită.


Mama Nina este un brand românesc care produce murături de cea mai înaltă calitate, după metode tradiționale și din legume atent selcționate, provenite doar de la mici producători din zona de sud-est a României.

Produsele Mama Nina sunt obținute în cadrul unui sistem alimentar regional, astfel legumele, fructele și ierburile aromatice provin de la ferme de familie situate la o distanță de cel mult 20km de fabrica de producție, situată în comuna Slobozia Moară. 

Avantajul acestui sistem este hrana mai sănătoasă, naturală, cu gust deosebit, fiindcă materia primă este proaspătă și adusă de la distanțe mici. De asemenea, Mama Nina susține astfel economia locală și regională, comunitățile rurale, sprijinind micii agricultori.

Un alt avantaj este reducerea masivă a consumului carburanților fosili, nefiind necesar transportul produselor pe distanțe lungi.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170249
Coșul meu
prod-10.2.7