Profită acum
Bere Hazy Ipa sticlă 0.5l
Bere Hazy Ipa sticlă 0.5l

Bere Hazy Ipa sticlă 0.5l

9,99 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
19,98 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

IPA (prescurtare de la India Pale Ale). Berile IPA sunt considerate un pilon al industriei moderne de bere artizanală, acestea fiind prezente într-o varietate extinsă de stiluri și gusturi. IPA-ul fructifică aromele hameiului, aducând la suprafață întregul potențial de gust, în același timp impactând puternic impresia olfactiva asupra berii.


Berea Grivița HAZY IPA combină metoda de extragere aromei din hamei printr-un procedeu deosebit, cu adăugarea în listă de ingrediente a ovăzului. Cel din urma conferă berii un aspect tulbure, iar hameiurile folosite aduc la suprafață note de flori de soc, fructul pasiunii și citrice.

Brandul de bere Grivița, activ în perioada comunistă și în anii ’90 a revenit din nou pe piaţa din România datorită lui Matei Lucescu.

Acesta a studiat berea, a căutat în istorie și a ajuns la o concluzie: trebuie să se numească "Grivița" și trebuie să fie ceva special, artizanal, altfel decât ce e pe piață.

Berea Grivița este produsă artizanal în prima fabrică de bere din România complet transparentă, cu alte cuvinte, doritorii pot vizita zona de producție.

La ora actuală, tancurile de fermentare pot produce 20.000 litri pe lună, 40.000 de sticle sau … 50.000 de pahare de bere la draft.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Temperatură de servire recomandată 4-7°C.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorFabrica Grivița S.R.L
Website producatorhttps://wwww.beregrivita.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170498
Coșul meu
prod-10.0.8