Morcovi România 1kg
Morcovi România 1kg
Morcovi România 1kg

Morcovi România 1kg

5,49 Lei

5,49 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Morcovi românești.


Ferma Stoian a pornit ca o afacere de familie, fiind înfiinţată în 1992 de familia Stoian, care şi-a început activitatea pe o suprafaţă de 7 hectare, unde au cultivat în primul an varză.

Ani mai târziu, datorită calităţii superioare a recoltei Ferma Stoian cultivă legume pe o suprafaţă de aprox. 550 de hectare, la care se adaugă terenurile cultivate cu cereale, porumb sau alte culturi pentru rotaţia culturilor. 

STOIAN LAND Cooperativă Agricolă este o organizație de producători recunoscută la nivel național și European, compusă din 7 membri ai căror suprafață de producție este de peste 500 ha, cultivate preponderant cu legume din culturile de morcov, varză, ceapă și rădăcinoase.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, cu temperatură controlată.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170519
Coșul meu
prod-10.6.0