Griș de orez 500g

Griș de orez 500g

9,59 Lei

19,18 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Grișul de orez este o alegere minunată în bucătărie, aducând o textură fină și un gust delicat într-o varietate de rețete.

Datorită procesului de măcinare a boabelor de orez, acesta devine un ingredient versatil, potrivit pentru mâncăruri dulci și sărate.

Cu capacitatea sa de a absorbi aromele și lichidele în timpul gătirii, grișul de orez poate fi folosit pentru a crea budinci delicioase, deserturi rafinate sau ca agent legător în diverse preparate.

Cu grișul de orez Băneasa, poți aduce în farfurie o varietate de arome subtile și consistențe plăcute, adăugând un plus de savoare oricărei rețete.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în ambalajul original, la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170544
Coșul meu
prod-10.6.1