Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g
Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g
Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g
Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g
Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g

Lapte praf Formulă de început 1, 0+ luni, 800g

92,26 Lei

115,33 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pentru nevoile nutriționale ale copilului dumneavoastră.

Copilașul dumneavoastră a sosit în cele din urmă și acum vă bucurați de multe momente speciale petrecute împreună. 

Descoperiți o lume cu totul nouă, plină de dragoste, trăiri intense și provocări noi. 

Laptele de început Humana 1 a fost conceput pentru alimentația copilului încă de la naștere și este destinat sugarilor care nu sunt hrăniți exclusiv la sân. 

Preparatul conține lactoză ca singura sursă de carbohidrați și este îmbogățit cu DHA, un acid gras omega-3 esențial.

Promisiunea Humana față de dumneavoastră și bebelușul dumneavoastră este de a-i oferi toți nutrienții necesari, bazându-se pe o experiență de peste 65 de ani în știință și cercetare, pentru a vă însoți în această călătorie.

*conține DHA în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început (Reg. Delegat 2016/127)

Humana iubește copiii. În fiecare zi cei de la Humana sunt inspirați de mame și de copiii lor. Ascultă și sunt atenți la așteptările părinților și se ghidează după nevoile celor mici. 

Știind că, fără îndoială, laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor, Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici.

Caracteristicile ambalajului:

Siguranță:

Închiderea exterioară de siguranță, membrana interioară de sigilare și marginea inferioară oferă protecție conținutului din toate părțile. Ambalaj fără bisfenol A.

Igienă:

Suportul integrat al linguriței dozatoare și deschiderea largă a cutiei minimizează contactul pielii cu pudra de lapte. Odată închis, capacul cutiei creează o barieră excelentă împotriva umidității.

Comoditate:

Posibilitatea de a lucra cu o singură mână și de a măsura corect cantitatea de pudră din lingurița dozatoare prin nivelarea conținutului la colțul special.

Când se folosește Humana 1?

Copilul dumneavoastră crește de la o zi la alta și nevoile sale nutriționale se modifică. Humana 1 este conceput pentru a completa alimentația cu lapte matern sau poate reprezenta unica sursă de alimentație, începând de la naștere.

AVIZ IMPORTANT!

Alimentația la sân reprezintă cea mai bună modalitate de a hrăni sugarul. Consultați medicul înainte de a începe hrănirea sugarului cu o formulă de lapte. Nu lăsați copilul să folosească tetina biberonului pe post de suzetă. La fel ca laptele matern, formulele de lapte conțin carbohidrați care pot afecta dantura copilului.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni când preparați laptele.

Spălați temeinic biberonul, tetina și inelul filetat, preparați o formulă mereu proaspătă înainte de fiecare masă, hrăniți imediat sugarul cu formula preparată și aruncați cantitățile de formulă preparată rămase după hrănire. Prepararea greșită sau păstrarea improprie a preparatului pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră.

1. Fierbeți apă conform cantității din tabelul de dozare, lăsați-o să se răcească la 50°C și turnați jumătate din aceasta într-un biberon curat.

2. Adăugați cu ajutorul linguriței dozatoare cantitatea de pudră necesară, nivelați la colțul de nivelare și adăugați pudra în biberonul cu apă.

3. Închideți biberonul și agitați imediat, apoi adăugați restul de apă încălzită și agitați din nou.

4. Fixați bine tetina și verificați temperatura temperatura băuturii înainte de hrănirea sugarului (temperatura de băut este în jur de 37°C).

Nu încălziți în cuptorul cu microunde (risc de opărire)!

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii produs

• Conține numai lactoză ca unică sursă de carbohidrați;
• Conține DHA;
• Brandul Humana are 65 de ani de experiență;
• Calitate controlată în Germania din 1954.

Provenienta

Tara de origineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100171273
Coșul meu
prod-10.2.2