-21%
Vin rose sec Le Rose, 13%, 0.75l
Vin rose sec Le Rose, 13%, 0.75l
Vin rose sec Le Rose, 13%, 0.75l

Vin rose sec Le Rose, 13%, 0.75l

83,99 Lei

Economisești 21%

65,99 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
87,99 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Acest vin este atent selecționat, produs în ediție limitată, el fiind caracterizat de cele mai prețioase gusturi. Cupajul său este de Merlot și Fetească Neagră fiind realizat din struguri crescuți din împrejurimile Cepturei. El poate satisface chiar și cele mai rafinate, dar și cele mai exigente gusturi.


Culoarea sa caracteristică este de roz-somon, iar nasul său complex este unul delicat la care se disting mai multe arome. În primul rând, aromele de caprifoi și trandafir sunt cele care se disting cel mai ușor. Înafară de aceste arome, vinul mai amintește și de piersică albă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 10°C și 18°C.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100171440
Coșul meu
prod-10.6.0