Pianină cu animăluțe, 18+ luni
Pianină cu animăluțe, 18+ luni
Pianină cu animăluțe, 18+ luni

Pianină cu animăluțe, 18+ luni

88,89 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Joacă-te cu o pianină care te distrează și te învață lucruri noi! Apasă rățușca, ursulețul și văcuța, iar ele îți vor spune numele lor, în limba română sau în limba engleză, și îți vor arată ce sunet face fiecare!

Apasă-le din nou că să le auzi cum râd. Iar la a treia apăsare, fiecare îți va cânta un cântecel. Joacă-te și repetă, că să îți dezvolți cunoștințele, abilitățile lingvistice și pe cele motorii.

Pianina mai are și alte surprize pentru tine: claxonul cântă și luminează, iar clapele colorate te ajută să compui melodii vesele. Cu ajutorul butonului de selectare a limbii, poți alege dacă vrei ca jucăria să interacționeze în limba română sau în limba engleză.

Încurajează dezvoltarea următoarelor abilități:

- simțurile;

- muzicalitatea;

- abilitățile lingvistice.


Baterii! Jucăria funcționează cu 3 baterii tip AA de 1.5V (incluse).

Atenție! Pentru a curată produsul, ștergeți-l la suprafață cu o lavetă umedă. Nu îl scufundați în apă, deoarece componentele electrice se pot defectă.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100172855
Coșul meu
prod-10.3.2