Nou
Plasă bumbac „Ce mai bem?”
Plasă bumbac „Ce mai bem?”
Plasă bumbac „Ce mai bem?”

Plasă bumbac „Ce mai bem?”

57,89 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit

Descriere

Plasa de bumbac “Ce mai bem?” este perfectă pentru grătar, seri cu prietenii sau pentru ieșirile în oraș. Ea a apărut după ce filmulețele cu recomandări de băuturi ale lui Radu Dumitrescu au devenit virale.

100% bumbac organic, și cu 2 imprimeuri – pe față logo „Ce mai bem?” și pe spate logo-ul „2024 - Anul de luptă împotriva mahmurelii”, o poți folosi și ca pungă de cadou.  

Există întrebări esențiale în viață „Cine suntem?”, „De unde venim?”, „Ce mai bem?”, Radu Dumitrescu te ajută să răspunzi la ultima.  El este printre puținii care vorbește relaxat și cu umor în online-ul românesc despre vin, gin, cocktailuri și cum scapi de mahmureala de a doua zi.

In colecție găsești pe site-ul Freshful și tricouri, unisex, 100% bumbac organic (220g/m2) și cu cele 2 imprimeuri – pe față logo „Ce mai bem?” și pe spate logo-ul „2024 - Anul de luptă împotriva mahmurelii”


Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100173796
Coșul meu
prod-10.6.0