Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g
Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g
Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g
Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g
Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g
Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g

Ceai negru în cutie carte Tea Book Vol. I 100g

51,79 Lei

517,90 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ceaiul Basilur Tea Book Vol. este un ceai negru Ceylon cu adaos de albăstrele, muguri de iasomie, nalbă albastră și aromă de migdale prăjite.

Ceaiul Basilur Tea Book Vol. oferă o infuzie cu o aromă intensă. Puteți simți notele ușoare și delicate de iasomie, care sunt completate cu dulceața migdalelor prăjite.

Ceaiul Basilur Tea Book Vol. este ambalat într-o cutie deosebită, în forma unei cărți frumos decorate.

Basilur Tea Book Vol. este o idee perfectă de cadou pentru un pasionat de ceaiuri sau cărți.


Despre Basilur

Basilur este o companie care a luat naștere din dorința de a transforma ceaiul dintr-o simpla băutură într-o experiență.  

Pornind de la dorința de a împărtăși calitățile ceaiului Ceylon, Dr. Gamini Abeywickrama, fondatorul brandului Basilur, a creat alături de Andrey Mareev, creative director cu abilități extraordinare de grafică și design, și echipa sa un brand cu o identitate specifică.

Basilur oferă mai mult decât un ceai, oferă o experiență luxuriantă, o poveste, toate acestea și datorită ambalajelor unice, bijuterie. 

De asemenea, Basilur nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea ceaiurilor și folosește ceaiuri de cea mai bună calitate din Ceylon, Sri Lanka, și cele mai noi metode de producție. Plantația Basilur din Ceylon este situată pe un teren mare de 6 acri și este înconjurat de vegetație luxuriantă.

De-a lungul timpului, Basilur a creat diverse sortimente de ceai, care se remarcă prin gust și aromă, dar și prin ambalajele unice, oferind astfel o experiență memorabilă. 

Sfat utilizare/preparare/gatire

Adăugați 1 linguriță la 350ml de apă la 100°C și lăsați la infuzat timp de 3-5 minute.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineSri Lanka
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100174177
Coșul meu
prod-10.6.0