Orez prefiert cu bob lung, 2 săculeți x 100g
Orez prefiert cu bob lung, 2 săculeți x 100g
Orez prefiert cu bob lung, 2 săculeți x 100g

Orez prefiert cu bob lung, 2 săculeți x 100g

5,67 Lei

28,35 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Orezul cu bob lung este un soi popular de orez recunoscut pentru boburile sale alungite și subțiri, care îi conferă o textură distinctă și o aromă delicată.   

Orezul cu bob lung este adesea preferat pentru pilafuri, salate și diverse mâncăruri asiatice datorită abilității sale de a rămâne separat și de a absorbi aromele în timpul gătirii. 

Cu capacitatea de a se încălzi uniform și de a păstra o structură fermă, orezul cu bob lung este un ingredient versatil și apreciat în bucătărie.

Fiind un element de bază în multe culturi culinare, orezul cu bob lung este adesea considerat un aliment reconfortant și hrănitor.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100175420
Coșul meu
prod-10.6.0