Mici producători
Ceafă de porc marinată 400g
Ceafă de porc marinată 400g

Ceafă de porc marinată 400g

25,79 Lei

64,48 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ceafă de porc marinată.


Înființată în Vaslui în anul 1984, Vascar este o companie orientată spre realizarea unui flux de producție optim, începând cu tranșarea cărnii de porc, vită și oaie și continuând cu prepararea acesteia în mezeluri, pate-uri, carne presată și mâncăruri gătite pe baza de carne, în vederea comercializării acestora la nivel național.

Cu o experiență de peste 40 de ani, Vascar procesează și comercializează prin intermediul brandurilor Moldova în Bucate și Vascar, preparate ce au la bază rețete autentice și gust specific românesc obținut prin ingrediente de calitate și condimente naturale.

Sfat utilizare/preparare/gatire

A se prepara termic înainte de consum.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la o temperatură cuprinsă între +0....+4º C.

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100175536
Coșul meu
prod-10.5.2