- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Parizerul din carne de vită și porc de la Carmangeria Moldovan păstrează gustul simplu și bun al mezelurilor de altădată.
Preparat cu grijă, din carne atent selecționată și condimente echilibrate, oferă o aromă blândă și o textură fină, perfectă pentru sandvișuri, gustări rapide sau mic-dejunuri clasice.
Despre Carmangeria Moldovan
Carmangeria Moldovan este o afacere românească, de familie, înființată în 1994 în județul Cluj.
În familia Moldovan, a fost moștenită meseria de măcelar de generații, astfel că într-o zi, a fost luată decizia de a transmite mai departe secretele meșteșugului.
În curtea casei din satul Sânnicoară, familia Moldovan a amenajat un mic atelier de carmangerie, care i-a ajutat, timp de 2 ani, să pună bazele afacerii și să se poată extindă, deschizând magazine de prezentare.
De asemenea, pe parcurs au fost făcute investiții și într-o fabrică de vaci, cu peste 270 de bovine, care oferă lapte și brânzeturi.
În prezent, aproape 30 de ani mai târziu, Carmangeria Moldovan încă își răsfață clienții cu cele mai alese bucăți și preparate din carne, rețete tradiționale, dar și proprii, cu o notă inovativă.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
| Tara de origine | Romania |
Informații conformitate produs
| Informații producător | ;; |
| Informații persoană responsabilă | ;; |


