Varză cu cârnați 350g

Varză cu cârnați 350g

25,79 Lei

73,69 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Varza cu cârnați de la Maestro este preparată din ingrediente 100% naturale, fără coloranți, fără conservanți, fără arome artificiale și fără monoglutamat de sodiu adăugat.

Varza cu cârnați de la Maestro poate constitui un fel principal sățios, chiar pentru două persoane, fiind ușor de folosit, la birou, pe drum sau chiar acasă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Produsul se consumă ca atare sau încalzit în cuptorul cu microunde.

Îndepărtați mansonul de carton al caserolei, încălziți preparatul 3-4 minute în cuptorul cu microunde (700W), după care dezlipiți folia protectoare a caserolei.

Daca încalziți conținutul caserolei pe plită sau în cuptorul electric sau cu gaz, îndepărtați în prealabil ambalajul (caserola și folia protectoare a acesteia).

După îndepărtarea foliei cu care este sigilată caserola, a se păstra la temperatura de 2-8°C și a se consuma în maximum 24 ore.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-8°C.

Beneficii produs

Ingrediente 100% naturale.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100177871
Coșul meu
prod-10.5.2