- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Mierea cu căpăceală de la Zumm este o specialitate raw și artizanală, obținută direct din stup, dintr-o combinație naturală de miere, ceară și propolis.
„Căpăceala” este stratul de ceară cu care albinele sigilează fiecare celulă a fagurelui, ce conferă arome și beneficii unice, datorită prezenței propolisului, enzimelor și antibioticelor naturale.
Produsă în Câmpia Jijiei, comuna Dobârceni, mierea este crudă și neprocesată termic, pentru a-și păstra toate proprietățile benefice pentru sănătate.
Despre Zumm
Zumm este o mică afacere de familie cu tradiție de peste 20 de ani în apicultură, situată în satul Dobârceni, județul Botoșani, într-o zonă rurală curată, departe de zgomotul și poluarea marilor orașe.
Toate specialitățile de miere Zumm sunt produse artizanal, în loturi mici, folosind miere crudă și ingrediente naturale locale, pentru a păstra integral proprietățile benefice ale mierii.
Zumm promovează un stil de viață sănătos și sustenabil, fiind partener WWF pentru protejarea biodiversității din România.
Sfat utilizare/preparare/gatire
În funcție de temperatura de păstrare, aceasta se poate găsi sub formă zaharisită. Procesul de zaharisire al mierii este un proces natural, specific mierii naturale de calitate. Poate prezenta urme de ceară sau de propolis, ca urmare a extragerii acesteia din fagure.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
| Origine | România |
Informații conformitate produs
| Informații producător | ;; |
| Informații persoană responsabilă | ;; |



