Oțet balsamic de Modena IGP cu smochine, 0.25l
Oțet balsamic de Modena IGP cu smochine, 0.25l

59,99 Lei

Oțet balsamic de Modena IGP cu smochine, 0.25l

Oțet balsamic de Modena IGP cu smochine, 0.25l

59,99 Lei

119,98 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Îți luăm de acasă
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Oțetul balsamic de Modena IGP cu smochine de la Casa Rinaldi îmbină intensitatea oțetului balsamic cu note fructate de smochine coapte, oferind un gust dulce-acrișor echilibrat.

Textura lucioasă și densitatea medie de 1.14% îl fac ideal atât pentru asezonare, cât și pentru finisarea preparatelor.

Oțetul balsamic de Modena IGP cu smochine este perfect pentru brânzeturi proaspete sau maturate, mezeluri, deserturi și înghețată, dar și pentru salate, glazuri și marinade ușoare, adăugând un accent elegant și fructat fiecărei farfurii.

Din 1979, Casa Rinaldi produce, selectează și distribuie
cele mai bune condimente și produse alimentare italiene. Paste, orez, legume
conservate, sosuri: datorită vastei sale experiențe în domeniu, compania a
reușit să alcătuiască un catalog de produse perfect. Au fost deschise două
unități de producție, patru filiale în străinătate și câteva departamente
specializate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Nume producatorAlis - S.R.L.
OrigineItalia

Informații conformitate produs

Informații producător;;
Informații persoană responsabilă;;
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100206170
Coșul meu
prod-13.13.2