Băutură ecologică din grâu spelta 1l
Băutură ecologică din grâu spelta 1l
Băutură ecologică din grâu spelta 1l
Băutură ecologică din grâu spelta 1l
Băutură ecologică din grâu spelta 1l
Băutură ecologică din grâu spelta 1l

Băutură ecologică din grâu spelta 1l

17,98 Lei

17,98 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Băutura ecologică din grâu spelta The Bridge este un produs 100% vegetal, fără lactoză și fără adaos de zahăr, obținut din cereale ecologice.


The Bridge este o companie italiană, o afacere de familie, prezentă pe piață din 1994, care comercializează produse vegane, alternative pentru clasicele lactate. Compania The Bridge a creat prima băutură ecologică din orez din Italia.

Toate produsele The Bridge sunt făcute cu responsabilitate, din ingrediente atent alese, certificate ecologic, cultivate exclusiv în Italia, cu apă de izvor provenită din direct din munții Lessini care înconjoară satul San Pietro Mussolino. Acest aspect este foarte important deoarece băuturile din cereale conțin 80% apă și 20% alte ingrediente.

The Bridge reprezintă alternativa excelentă pentru cei care caută înlocuitori pentru produse lactate. Tradiția creată și inovația, ingredientele curate și transparența brandului, toate recomandă The Bridge ca fiind o alegere excelentă atât pentru gust, cât și pentru sănătate.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-6°C.

Provenienta

Nume producatorThe Bridge
Website producatorhttp://www.thebridgebio.com
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100004664
Coșul meu
prod-10.6.0