

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Chefirul Monor cu 3.3% grăsime este obţinut din prelucrarea laptelui de vacă prin normalizare, pasteurizare, cu adaos de culturi lactice, urmat de un dublu proces fermentativ: o fermentație lactică și una alcoolică.
Chefirul Monor este o sursă delicioasă de probiotice, de nelipsit în meniul zilnic.
Despre Monor
Monor înseamnă tradiție de sute de ani în păstorit și prelucrarea laptelui, un meșteșug păstrat cu sfințenie de locuitorii comunei cu același nume. Este o marcă 100% transilvănean care, din 1992 și până acum, a reușit să facă cunoscută măiestria monorenilor.
Monor este așezată pe plaiurile Bistriței, în zona de tranziție dintre podișul Transilvaniei și Piemontul Călimanilor.
Produsele sunt meșteșugite după rețete adunate de la ciobanii Călimanilor, iar procesul tehnologic și aparatura modernă garantează normele de igienă și control al calității.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |