- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Kefirul Nucet cu 3.5% grăsime, fără aditivi artificiali, este obținut prin fermentație naturală tradițională, din lapte pur selectat și culturi probiotice vii. Textura cremoasă și gustul ușor acidulat oferă experiență gustativă autentică și beneficii digestive naturale.
Ceea ce face ca produsele Nucet să fie cu adevărat autohtone, proaspete și de cea mai bună calitate este sursa laptelui folosit: toate produsele au la bază doar lapte produs în ferma proprie Nucet.
Inspirația vine chiar de la mănăstirea din vecinătate, Mănăstirea Nucet, de unde au fost preluate rețetele pentru câteva specialități.
Produsele Nucet aparțin producătorului de lactate Erbalact, un producător român cu respect pentru tradiția preparatelor în spirit autentic românesc și aplecare spre inovația care să asigure calitatea unor produse românești, în cele mai moderne condiții europene.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
| Nume producator | ERBALACT SRL |
| Origine | România |
Informații conformitate produs
| Informații producător | ;; |
| Informații persoană responsabilă | ;; |



