Vișine fără sâmburi 450g
Vișine fără sâmburi 450g

Vișine fără sâmburi 450g

16,39 Lei

36,42 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Vișine întregi spălate, curățate de sâmburi, sortate și congelate IQF.

Sfat utilizare/preparare/gatire

A nu se recongela după decongelare!
Sugestie preparare: în functie de rețeta dorită, fructele se pot folosi fie congelate, fie decongelate. Decongelare: așezați fructele congelate pe o farfurie și lăsați-le să se decongeleze, la temperatura camerei, pentru aproximativ 2-3 ore. Alternativ, le puteti lăsa la decongelat peste noapte în frigider.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la -18°C.

Beneficii produs

Fructele Edenia sunt proaspete, spălate, curățate, sortate și conservate prin cea mai naturală, sigură și eficientă metodă: congelarea rapidă.

Culese la maturitate deplină și congelate imediat după recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atât congelate cât și decongelate. Sunt ideale atât în preparate dulci, main course sau consumate ca atare, după decongelare.
Fructele provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens și savuros iar prin congelare rapidă, individuală, fruct cu fruct, își păstrează intacte vitaminele și nutrienții iar gustul este desăvârșit, de fructe deplin coapte.

Cu fructele Edenia te poți bucura de savoarea fructelor preferate în orice sezon și iți dau idei pentru orice preparat. Doar imaginația este limita!

Fructele din gama de fructe Edenia nu sunt modificate genetic, sunt vegane, fără gluten sau fără zahăr adăugat.

Provenienta

Tara de originePolonia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100037393
Coșul meu
prod-10.6.1