Frolic Twistos recompense pentru câini, 105g, cu carne de vită

Frolic Twistos recompense pentru câini, 105g, cu carne de vită

6,89 Lei

65,62 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

FROLIC TWISTOS ,recompense pentru câini cu vită este o hrană complementară concepută pentru câinii adulți.Sub formă de batoane, FROLIC TWISTOS sunt moi și delicioase,iar prietenul tău blănos va adora combinația de vită cu brânză din compoziție.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Instrucțiuni de hrănire: câini de talie mica (5-9 kg), hrăniți cu până la 4 bucăți pe săptămână. Câini de talie medie (10-24 kg), hrăniți cu până la 6 bucăți pe săptămână. Câini de talie mare (25 kg+), hrăniți cu până la 13 bucăți pe săptămână. Vă rugăm să reduceți masa principală a animalului de companie în mod corespunzător. Este o gustare recomandată pentru căini cu greutatea peste 5 kg. Nu este recomandată pentru căței sub 4 luni.

Provenienta

Tara de origineUngaria
Nume producatorMars Inc.
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100040181
Coșul meu
prod-10.5.2